fashionandtravel.hu
Diamond Models Rivercast Nemzetközi Modellügynökség

Modelltanfolyam - Jelentkezz és fogadd el tanácsainkat

Kedves (leendő) modellünk!

Szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy ügynökségünkön hamarosan modelltanfolyamot indítunk, melynek elvégzése után egy nemzetközileg elismert, minősített oklevelet kapsz kézhez, és természetesen az ezzel járó magabiztosságot és tudást is!

Hogy miért jó és fontos ez neked?

 • Mert megtanulhatod mindazt, amire szükséged lehet a munkád során, ám nem csak ebben a szakmában használhatod
 • Felfedezheted egy új oldaladat
 • Megnövelheted önbizalmadat
 • Könnyedén eligazodhatsz a szakmában
 • Megismerkedhetsz fontos szakmabeli emberekkel, akiket eddig csak a képernyőn láthattál, újságírókkal, műsorvezetőkkel, fotósokkal
 • Megtanulhatod hogyan érd el sokkal könnyebben a céljaidat
 • Nem csak itthon de külföldön is ismert modellé válhatsz
 • Ha kiemelkedően teljesítesz tanfolyamunkon, az oklevél mellé egy munkát is adunk!


Ha szeretnél ennek a sok újdonságnak és élménynek a részese lenni, illetve önbizalommal és lazán a kamerák előtt mozogni, pózolni, beszélni akkor jelentkezz és vigyél több színt az életedbe!


ÉRDEKEL, ÜZENEK!


A Tantárgyak rövid ismertetése:

 1. Járástechnika, Koreográfia

 2. A tantárgy keretein belül a leendő modell megtanulja, hogyan jár egy profi, hogy viselkedik és mozog a kifutón, illetve elsajátítja a színpadi koreográfia alapjait.

 3. Divatfotózás, Photo Phose

 4. A hallgató a kamera előtti viselkedést, pózokat sajátít el; a ruha, fény, háttér, stb. hatásokkal egybeolvadva, hogy tökéletesen adhassa vissza a bemutatandó kollekció image-ét.
  A tantárgy két részből áll: elmélet és gyakorlat.

 5. Smink és bőrápolás

 6. Ezen az órán megtanulhatják a résztvevők, miként ápolják bőrüket, hogy az mindig szép és feszes maradjon, hogyan készítsen magának kifogástalan sminket akár egy hétköznapra, akár egy különleges alkalomra.
  A tantárgy két részből áll: elmélet és gyakorlat.

 7. Hajápolás

 8. A mai divattrendnek megfelelő frizurák ismerete és a tanuló számára a neki legelőnyösebb frizura kialakítása, valamint alapvető hajszerkezeti ismeretek.
  A tantárgy két részből áll: elmélet és gyakorlat

 9. Sajtó- és médiaismeret

 10. A Magyarországon megjelenő újságok, a sugárzó rádiók és televíziók rendszerét tekintjük át. A hallgatók megtudhatják például, hogyan lehet bekerülni az TV2-be vagy a Rádióba. Megismerkedhetnek a műsorvezetés, a szerkesztés, a riportkészítés rejtelmeivel.

 11. Modelletika

 12. Illem és viselkedéstan. A résztvevők megtanulhatják, hogyan kell megjelenni a modellügynökségen, casting-on, fotózásokon, üzleti vacsorán. Mit érdemes mondani/csinálni és mit nem.

 13. Nemzetközi kapcsolatok

 14. Külföldi munkalehetőségek, nemzetközi divatvilág, külföldi casting-ok, és modell orientált angol órák. Megtanulhatod mi működik ugyanúgy, mint nálunk és mi másképp, mire kell felkészülni egy külföldi munka során.

 15. A közszereplés titkai

 16. Viselkedés a televízió képernyője előtt, kontaktusteremtés a riporterekkel interjúk előtt és közben.

 17. Öltözködési kultúra

 18. Divatanalízis A-tól Z-ig.

 19. Színészmesterség

 20. A kamera és nézőközönség előtti viselkedés fortélyait oktatja a tantárgy, ahol kiemelten gondoskodunk az arcmimikai és érzelemkifejezési módszerek elsajátításával. Kitérünk a szituációs testbeszédre is, amely az illusztrációs fotózásokon és televíziós felvételeken nyújt nélkülözhetetlen segítséget.

  • Kommunikáció és önkifejezés

  • Az életben és a munkák során adódó verbális szituációk megélésére tanít a tárgy. A modell közelebb kerül saját közlési formáihoz, és azt csiszolva tud később határozott nyilatkozatot tenni a médiacsatornáknak. A közlés lényegi részeit, a konkrét információ átadást és a testbeszéd kombinációját oktató tárgy, ahol a tanuló saját stílusa és a tanultak alkalmazása során reálisabb képet tud alkotni Önmagáról.

  • Style

  • Itt hozzájuthatsz a legújabb trendek megismeréséhez, hogy mit mivel viselj, milyen szín áll jól neked, milyen ruha és szakember segítségével alakíthatod újjá, tökéletesebbé stílusodat.

 21. Divattörténet

 22. Megismerkedhetsz egy kicsit a múlttal, hogy honnan is indult a divat, kik a legnagyobb személyiségek a szakmán belül és melyik márka mit is képvisel pontosan.


Nézd meg a VIVA Tv-ben leadott összefoglalót egy tanfolyamunkról:

A legutóbbi tanfolyam végzőseinek első fellépését itt megnézheted.

VideoLightBox Gallery generated by VideoLightBox.com


Várunk!

2010 Február - tv2 Aktív videó