fashionandtravel.hu
Diamond Models Rivercast Nemzetközi Modellügynökség

Elkészítjük professzionális portfóliód

Kedves Modelljeink!Ahhoz, hogy modell legyél, modellkönyvre, portfólióra van szükséged. A modellkönyv a modell legjobb fotóit tartalmazza, melyek referenciául szolgálnak. Az album elkészítésekor egy profi fotós néhány tekercs filmet kattintgat el rólad, melyekrõl kontaktok (apró fotók egy lapon) készülnek.

A kontaktokról a fotós megállapítja, melyek azok a képek, amelyek használhatóak az albumodban, és ezeket felnagyítja megközelítõleg A/4-es méretûre. Természetesen kérésedre a Neked tetszõ képeket is elkészíti nagyobb méretben. A modellalbum költségeit Neked kell állnod, hisz ez olyan, mint a gépkocsivezetõnek a jogosítvány: nélkülözhetetlen a szakmában. Indulásnál kb. 8-10 fotó kerül bele az albumodba, de az évek során ezeket bõvítheted, cserélheted. Néhány év után a szakmában már egész vastag modellkönyved lesz.

A modellalbumot a RiverCast Modellügynökség elkészíti Neked, miután bejelentkeztél a nyilvántartásába. Az első benyomás a legfontosabb. A megrendelő partnerek először portfólióddal találkoznak, ezzel kell első körben meggyőznöd őket a munkára való alkalmasságodról.

Ezért nagyon fontos, hogy tökéletes legyen a modellkönyved, portfóliod.

Cégünk elismert divatfotósokkal dolgozik együtt, többek között Almási J. Csabával, aki a 2008 -as év divatfotósa volt és Maklári Tót Attilával. A fotózáson elengedhetetlen a tökéletes küllem, erről gondoskodnak szakembereink: mesterfodrászok, mestersminkesek, stylistok. Mesterfodrászunk a divatszakmában elismert Vadon Zoltán.

VideoLightBox Gallery generated by VideoLightBox.com


Modellalbum

A munkáink során egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a modellnek, hostessnek, statisztának jelentkező lányok és fiúk jelentős része nem rendelkezik olyan képanyaggal, ami megfelelően prezentálja őket a megrendelőnek.

VIGYÁZAT, manapság számos ügynökség készít használhatatlan minőségű képsorozatot, amit irreális áron, portfolió néven kínál.

Ajánlatunk. Az általunk készített profi minőségű képanyag, igényes kidolgozásban, lehetővé teszi a kezdő modellnek, hostessnek, hogy bemutatkozzon, ezzel is növelve saját karrierlehetőségét a modellvilágban.

Ajánlatunk néhány jellemzője:
  • Műterem
  • Ruhák (Stylist-tal)
  • Sminkmester
  • Mesterfodrász
  • Kiemelkedő technika
  • Divatszakmában elismert fotós
  • 10-14 db mesterien retusált kép


További információ és jelentkezés: booker@rivercast.netPortfólió-referenciák és archivum

vegyes panajothdavid vegyes vegyes vegyes vegyes vegyes

Katalógusok

Modelljeink nem csak bemutatókat tartanak, hanem fényképes katalógusok készítésében is részt vesznek a legkülönbözob divatcégek számára. Legutóbbi megjelenéseink közül kiemelkedik a Fraxini, Nico, Monic fehérnemu, Kyra báli ruhák katalógus, és néhány nagyáruház reklámújságjában is szerepelnek modelljeink.