fashionandtravel.hu
Diamond Models Rivercast Nemzetközi Modellügynökség

Modellválogatás - új arcokat keresünk

A Diamond Models RiverCast modellügynökség folyamatosan keresi az új és ígéretes tehetségeket - többnyire fiatal lányokat és fiúkat, de statiszta szerepekre kisgyerekeket és az idõsebb korosztály tagjait is - akiknek jelentekezésük során egy komoly válogatáson kell átesniük.

A RiverCast mûvészeti vezetõi, profi topmodelljei személyes beszélgetés során értékelik alkalmasságukat, és javaslatokat is tesznek számukra, hogy a modellszakma mely területén tudnának sikeresen elhelyezkedni.

A legszebb megjelenésû, testalkatú, vagy legérdekesebb arcvonásokkal, imázzsal rendelkezõ lány és fiú modellek számra lehetõvé tesszük, hogy jelentkezzenek modelltanfolyamunkra is, és professzionális modellkönyvet (portfoliót) is készítünk számukra, ha ezt igénylik.

Jelentkezz most, ha kedvet érzel a modellszakma bármelyik ágához!

Jelentkezni szeretnék most azonnal!

Jelentkezz és a jelentkezés során tölts fel néhány nem túl régen készült fényképed (egész alakos, vagy közel egész alakos is legyen köztük, ha lehetséges!)

Figyelj a címed, telefonszámod pontos, olvasható megadására, hiszen csak annak alapján tudunk megkeresni!

Ha a fotóid alapján látunk esélyt az együttmûködésre, levélben értesítünk majd, hogy melyik válogatáson tudunk fogadni. A levélben azt is leírjuk, hogy mit hozzál feltétlenül magaddal (szüleid, barátaid, barátnõid is elkísérhetnek).

Ha kérdésed van is írhatsz nekünk, vagy felhívhatsz minket.

Diamond Models Rivercast
Nemzetközi Színész- és Modellügynökség

1027 Budapest, Fõ utca 73.
Telefon: 06/1/202-08-36
E-mail: booker@rivercast.net

Portfólió referenciák- Diamond Models RiverCast

vegyes panajothdavid vegyes vegyes vegyes vegyes vegyes

Katalógusok

Modelljeink nem csak bemutatókat tartanak, hanem fényképes katalógusok készítésében is részt vesznek a legkülönbözob divatcégek számára. Legutóbbi megjelenéseink közül kiemelkedik a Fraxini, Nico, Monic fehérnemu, Kyra báli ruhák katalógus, és néhány nagyáruház reklámújságjában is szerepelnek modelljeink.